Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Mibax Commerce d.o.o. je ovlašćeni distributer SKF-a, vodećeg svetskog proizvođača kotrljajućih ležajeva i zaptivki, kao i kompanija sa kojima SKF ima partnerstvo. Kao ovlašćeni distributer SKF-a bavimo se plasmanom kompletnog proizvodnog programa ovog svetski priznatog proizvođača (ležajevi, zaptivke, maziva, uredjaji za ispitivanje stanja ležajeva, lanci, spojnice, remenici, alati za montažu i demontažu, projektovanje i montaža uredjaja za kontinuirano praćenje stanja agregata itd.).

Poslovna politika zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržista Srbije iskljucivo kvalitetnim delovima i alatima iz široke palete proizvoda SKF-a.

Ovo je deo naše ponude, pa Vas molimo da nas kontaktirate i za druge vrste robe prema vašim potrebama.

U saradnji sa svojim dobavljačima Mibax Commerce d.o.o. obezbeđuje svojim kupcima potrebne količine kataloga, brošura i uputstava.

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber