Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Mehatronika je nauka koja spaja mehaniku, elektroniku i digitalne tehnologije u uzbudljiva nova rešenja.

To je oblast koja brzo napreduje i pruža fantastične prilike za rešenje starih problema na inteligentan i ekološki način.

Kompanija SKF ima više od 400 inženjera koji rade u ovoj oblasti.

Pošto je prednjačila u ovoj tehnologiji mnogo godina, kompanija SKF je razvila jedinstveno znanje, primenljivo za hardver i softver.

Kombinujući aktuatore, ležaje, zaptivke, maziva, senzore i elektronske kompetencije, mi smo uspeli da razvijemo veliki broj standarda i prilagođenih rešenja. SKF nudi širok asortiman mehatroničkih proizvoda.

Naše veliko iskustvo i znanje vezano za aktuatorske sisteme omogućava nam da ispunimo najzahhtevnije potrebe za upotrebu linearnih aktuatora, teleskopskih stubova, rotacionih aktuatora, konstruisanih aktuatorskih sistema, kontrolnih jedinica i dodataka.

Naša kompetencija je u službi vašeg uspeha.
Ne postoje dve iste primene.
Uz aktuatorske sisteme kompanije SKF možete se osloniti na proizvod i usluge koje su napravljene da ispune zahteve vaše primene i posebnih uslova.

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber