Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Nadzor stanja je postupak određivanja stanja mašine u toku rada. Ključ za uspešan program nadzora stanja uključuje:

  • Da znate šta treba da slušate
  • Kako da to interpretirate
  • Kada da upotrebite znanje


Uspešno korišćenje programa omogućava popravku problematične komponente pre njenog kvara. Nadzor stanja ne samo da pomaže radnicima u postrojenju da smanje mogućnost katastrofalnih kvarova već im pruža mogućnost da naruče delove unapred, rasporede ljude i planiraju druge popravke za vreme prekida rada.


SKF @ptitude sistem za upravljanje sredstvima

Hardverske i softverske komponente SKF @ptitude sistema za upravljanje sredstvima dizajnirane su da rade zajedno bez preklapanja - jedna sa drugom i zajedno sa CMMS-om vašeg postrojenja kao jedna integrisana platforma. Sistem vam omogućava da:

  • Integrišete sve podatke o stanju mašine u jedan zajednički program
  • Delite podatke bez povezivanja preko funkcionalnih linija
  • Izbegnete duge postupke učenja i probleme sa kompatibilnošću softverskih platformi
  • Ponovite vaš uspeh u drugim postrojenjima

 

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber