Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Kompanija SKF ima širok portfolio različitih vrsta sistema spojnica kako bi ispunili posebne zahteve svakog klijenta, od standardnih proizvoda do namenski kreiranih rešenja.

Snažni metod ubrizgavanja ulja kompanije SKF primenjen je na razne vrste krutih spojnica, Supergrip zavrtanja, hidrauličnih prstenova i navrtki, kao i na fleksibilnim spojnicama koje pružaju našim klijentima značajno umanjenje prekida rada za sve grane industrija i sve vrste primena za koje se koriste.

 

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber