Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Rešenja za zaptivanje prilagođena performansama vašeg sistema

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje  industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene. Inovativna SKF zaptivna rešenja pomažu korisnicima da povećaju produktivnost i pouzdanost procesa, kao i da smanje ukupne troškove, jer zaptivke imaju ključni uticaj na perfomanse sistema.
Na osnovu 100 godina iskustva na polju tehnologije materijala, konstrukcije i proizvodnih procesa, SKF nudi standardne zaptivke, kao i prilagođena zaptivna rešenja u širokom spektru elastomera, termoplastike i termoplastičnih elastomera. Za dodatne informacije o SKF zaptivnim rešenjima, kontaktirajte Mibax commerce doo.

SKF Zaptivke za opšte industrijske primene

Mibax je u mogućnosti da ponudi SKF radijalne zaptivke za skoro sve vrste industrijskih primena. To uključuje standardne metričke zaptivke sa gumenim spoljašnjim prečnikom, kao i zaptivke sa malim otporom trenja – SKF WAVE. Takođe SKF nudi rešenja od PTFE materijala, koji odolevaju agresivnim okruženjima, visokim temperaturama i pritiscima, kao i radu bez podmazivanja. Za dodatne informacije o SKF zaptivkama za opšte industrijske primene kontaktirajte Mibax commerce doo

SKF Hidraulični zaptivni sistemi

Mibax nudi širok asortiman SKF hidrauličnih zaptivki, konstruisanih da obezbede optimalno funkcionisanje zaptivnog sistema hidrauličnog cilindra. Asortiman obuhvata zaptivke klipa i klipnjače, brisače, vodeće prstenove, kao i O-ringove i potporne prstenove. SKF hidraulične zaptivke dostupne su u velikom broju materijala, kako bi se obezbedila optimalna podudarnost sa različitim hidrauličnim tečnostima koje se sreću u radu. Za dodatne informacije o SKF hidrauličnim zaptivnim sistemima kontaktirajte Mibax commerce doo.

SKF Zaptivke za primenu u teškoj industriji

Zaptivke za tešku industriju SKF konstruisane su za zaptivanje u najtežim uslovima rada, kao što su velike temperature, radne brzine i veliko prisustvo kontaminanata u spoljašnjoj sredini. Opcije obuhvataju metalno kućište, metalne umetke, platnena ojačanja, kao i zaptivke u potpunosti izrađene od gume. Za dodatne informacije o SKF zaptivkama za primenu u teškoj industriji kontaktirajte Mibax commerce

SKF Mašinski izrađene zaptivke i namenska zaptivna rešenja

Nezavisno od unapređenja postojeće konstrukcije ili novog rešenja, SKF ima mogućnost da se analizira klijentov zahtev konkretne primene, a zatim da se izabere najbolje zaptivno rešenje. Zahvaljujući SKF SEAL JET proizvodnom procesu za mašinski izrađene zaptivke, klijenti su u mogućnosti da koriste prednosti visoke fleksibilnosti i kratkih rokova isporuke za prilagođena zaptivna rešenja. Za dodatne informacije o SKF mašinskim izrađenim zaptivkama i namenskim zaptivnim rešenjima kontaktirajte Mibax commerce doo.

SKF V-ring zaptivke

SKF V-ring zaptivke su u potpunosti izrađene od elastomera. Sa zaptivnom usnom konusnog oblika, SKF V-ring zaptivke se montiraju direktno na vratilo i okreću zajedno sa njim, zadržavajući maziva i sprečavajući prodor fluida i kontaminanata. SKF V-ring može da služi i kao ventil za izlaz masti. SKF u svojoj ponudi V-ring zaptivke različitih konstrukcija, materijala i veličina, kako bi se ispunili potrebni zahtevi klijenta. Za dodatne informacije o SKF V-ring zaptivkama kontaktirajte Mibax commerce doo.

Mibax commerce doo iz svoje ponude takođe može ponuditi i ostale proizvode iz grupe SKF zaptivnih materijala i za sve potrebne dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju:

  • SKF SCOTSEAL
  • SKF SPEEDI-SLEEVE
  • SKF MUDBLOCK
  • SKF Mehanički zaptivači
  • SKF TRACKSTAR zaptivke

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber