Tel. +381 11 31 62 763, Mob. +381 64 845 12 13

Firma Mibax commerce doo je dobila priznanje od SKF-a za najboljeg distributera za 2021.godinu.

Firma Mibax commerce doo, još jednom je dobila priznanje od SKF-a kao najboljeg distributera za 2021.godinu.

Detaljnije »

Sertifikat za 2020. godinu

Mibax Commerce d.o.o. je dobio sertifikat o zvaničnom distributerstvu SKF proizvoda za 2020. godinu, kojom smo još jednom dobili potvrdu o zadovoljenju uslova najveće svetske fabrike ležajeva.

Detaljnije »

Da se malo vratimo u prošlost

Možda i najvažniji uslov za saradnju sa nekim je njegovo iskustvo i stručnost vezan za posao kojim se bavi. Mi smo u našoj arhivi pronašli sertifikat izdat našem vlasniku davne 1996. godine od kompanije SKF za učestvovanje na seminaru o upotrebi SKF ležajeva u Budimpešti.

Detaljnije »

Mibax na sajmu tehnike

Preduzeće "Mibax commerce d.o.o." je uspešno predstavilo svoj SKF program na 61. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, koji je održan od 15. do 19. maja 2017. godine.

Detaljnije »

Kompanija SKF dobila je prvi LEED Zlatni sertifikat u Kini

Fabrika za ležajeve srednje veličine u Dalijanu, u Kini, dobila priželjkivani LEED (Vodeći dizajn za energiju i ekologiju) Zlatni sertifikat. Detaljnije »

Ležaji i kućišta

Kompanija SKF je počela svoju proizvodnju sa kotrljajnim ležajevima, a do današnjeg dana je postala svetski lider u konstruisanju i proizvodnji kotrljajnih i kliznih ležajeva. Mibax commerce doo vam nudi kompletan asortiman SKF ležajeva, uključujući širok spektar ležajnih jedinica i kućišta.

Zaptivke

Mibax commerce doo kao distributer SKF-a, koja je najznačajnija kompanija za proizvodnju ležajeva na svetu koja pritom ima kapacitete i za proizvodnju zaptivki, pokriva snabdevanje industrije širokim asortimanom zaptivnih rešenja za rotacione i hidraulične primene.

Rešenja za podmazivanje

Mibax commerce doo u svojoj ponudi nudi i širok spektar SKF rešenja za podmazivanje koja se kreću od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za automatsko centralizovano podmazivanje. SKF vam može pomoći da ostvarite pun potencijal podmazivanja.

Pozovite nas
Pišite na viber